• Lorem ipsum

LED Inbouwspots

LED Inbouwspots

LED inbouwspots zijn perfect voor het creëren van extra sfeer in een bepaalde ruimte. Doordat deze in het plafond worden geplaatst zorgen ze voor een mooie afwerking. Ze komen in verschillende afmetingen en zijn een toevoeging aan ieder interieur. 

Hoeveel inbouwspotjes u nodig heeft hangt af van de ruimte waarin deze worden gebruikt en de hoeveelheid licht wat nodig is. U kunt over het algemeen een spotje per meter aanhouden.

Verschillende kleuren inbouwspots

De inbouwspots komen in verschillende kleuren, namelijk: warm wit, neutraal wit, en koud wit. Een kleur wordt aangegeven in Kelvin. Hoe meer Kelvin, hoe kouder het licht wat er vanaf komt. Zo is er bijvoorbeeld de LED inbouwspot warm wit van 3000 Kelvin, en de koud witte variant van 6400 Kelvin.

Waar worden inbouwspots gebruikt

Waar de LED inbouwspots worden gebruikt heeft vooral te maken met de kleur die gebruikt wordt. Hieronder een overzicht van populaire plaatsen:

  • Inbouwspot koud wit: wordt gebruikt in ruimtes waar de lamp vooral functioneel moet zijn. Denk hierbij aan de berging, kelder, etc.
  • Inbouwspot neutraal wit: wordt gebruikt in ruimtes zoals de keuken. Hier willen de meeste mensen geen koud wit hangen maar ze willen wel graag goed kunnen zien. De neutraal witte variant is hierbij een goede uitkomst.
  • Inbouwspot warm wit: wordt vooral gebruikt op plekken waar je een warm en knus gevoel wilt creëren. Denk hierbij aan de slaapkamer of de woonkamer.

Hoe installeer je inbouwspots

De LED inbouwspots worden in het plafond zelf geplaatst. U dient hiervoor eerst een gat in het plafond te zagen afhankelijk van de grootte van de lamp. Vervolgens kunt u de lamp in het plafond plaatsen en deze blijft met behulp van de veertjes (oranje op de foto) uit zichzelf op zijn plek.

Kantelbaar en dimbaar

De inbouwspots van LEDkeuze.nl zijn kantelbaar. Kantelbare spots zijn erg populair omdat deze in de gewenste richting gekanteld kan worden. Hiermee kunnen (indien gewenst) bepaalde elementen worden verlicht. De inbouwspots zijn ook allemaal dimbaar. Hiervoor moet u wel een driver mee bestellen. Dit is een optie die u tijdens de aankoop aan kunt klikken. Met een driver bent u in staat om het licht te dimmen naar wens.

GU10 lamp en de armatuur

Wanneer u een inbouwspot bestelt krijgt u een pakket thuisgestuurd met daarin een GU10 lamp en het armatuur (het omhulsel). De GU10 lamp is direct aan te sluiten op het 230 volt netwerk en eenvoudig aan te draaien. De armaturen van LEDkeuze.nl zijn voornamelijk wit. Dit omdat deze kleur het best past bij de plafonds in Nederland en België. Zo kunt u de spots naadloos in uw stijl verwerken.

Makkelijk en snel online bestellen

Het online bestellen van onze LED inbouwspots is zeer eenvoudig. U voegt de gewenste spots toe aan uw winkelwagen, vult uw gegevens in en rekent de bestelling online af. Wij verzenden alle bestellingen gratis in de hele Benelux en Duitsland. Bestelt u voor 16:00 uur? Dan heeft u de producten morgen al in huis. Dit is met uitzondering van bestellingen in België en Duitsland.

2 tot 5 jaar garantie op spotjes

Bij LEDkeuze.nl geloven we heilig in onze verlichting. Vandaar dat we 2 tot wel 5 jaar garantie bieden op alle LED inbouwspots.

Breed assortiment led verlichting

Bent u op zoek naar een andere vorm van LED verlichting? Naast LED inbouwspots verkopen wij ook LED lampen, LED panelen, LED Tl-buizen, LED inbouw, LED opbouw, LED strips en LED breedstralers.

Heeft u nog vragen?

Toch nog vragen over onze LED inbouwspots? Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. U kunt telefonisch contact opnemen via 040 369 0057 of een e-mail sturen naar [email protected] We helpen u graag verder!