• Lorem ipsum

LED Lampen

LED Lampen

De meest bekende vorm van LED verlichting is toch wel de LED lamp. Deze komt in een grote verscheidenheid van vormen en afmetingen en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo geef je gemakkelijk elke ruimte de warme uitstraling waar je naar op zoekt bent. 

De LED lamp heeft vele voordelen ten opzichte van halogeen licht. Zo gaan ze bijvoorbeeld veel langer mee en leveren ze dezelfde helderheid aan licht met 85% minder energie. Zo betalen de lampen zichzelf op termijn gewoon terug. 

LED lampen in allerlei vormen

De LED lampen van LEDkeuze.nl komen in allerlei vormen en maten en zijn toepasbaar in verschillende ruimten. De meest bekende en tevens meest gebruikte maat is de E27 LED lamp. Verder is er onderscheid in normale LED lampen en dimbare LED lampen. De LED lampen met de dimfunctie kunnen versteld worden qua helderheid.

Met ons ruime assortiment vindt u bij ons de perfecte lamp voor elke kamer én zelfs uw buitenlantaarns. Zo is er bijvoorbeeld de
10W Led Lamp A60. Deze is met zijn warme witte licht goed voor 30.000 branduren. 

Wilt u de lamp in uw woonkamer helemaal afmaken? De 8W Filament A60 Helder zorgt met zijn bekende verlichtingselement voor de gezelligste sfeer. Wilt u een bepaald element in uw woning accentueren? Kijk dan eens naar één van onze dimbare LED spots

Besparen met LED lampen

LED lampen zijn in de afgelopen jaren steeds duurzamer geworden en zijn naast dat ze beter zijn voor het milieu ook beter voor uw portemonnee. Met een gemiddelde brandtijd van 30.000 uur gaat de lamp ontzettend lang mee. Daarnaast heeft de lamp ook een stuk minder energie nodig om dezelfde helderheid te produceren als de halogeen lamp, 85% minder!

LED lampen in verschillende kleuren

De LED lampen van LEDkeuze.nl komen in verschillende kleuren en kunnen zo de juiste uitstraling geven aan iedere ruimte. Met het warme witte licht zorgt u voor een gezellige sfeer in uw woon- of slaapkamer. Maar wanneer u helder wit licht nodig heeft voor bijvoorbeeld de wat functionelere ruimte dan hebben wij ook precies wat u zoekt.

Eenvoudig te monteren

LED lampen zijn er in verschillende mate en u heeft voor geen enkele een technische achtergrond nodig. Installeren is eenvoudig en kunt u helemaal zelf. De lampen werken hetzelfde als de gloeilampen van vroeger en kunt u gemakkelijk in de fitting draaien, zo heeft u letterlijk licht in een handomdraai. 

Bestel uw LED lampen makkelijk online

Bij LEDkeuze.nl vindt u de mooiste LED lampen vanaf € 2,78. Kies de lampen die het beste in uw interieur passen en voeg ze toe aan uw virtuele winkelwagen. Vul uw gegevens in en reken de bestelling veilig online af. Bij een bestelling boven € 29,95 profiteert u van gratis verzending. We leveren producten in de hele Benelux en Duitsland. Plaats uw bestelling voor 16:00 uur en ontvang de producten de volgende werkdag al in huis. Dit is met uitzondering van bestellingen in België en Duitsland.

2 tot 5 jaar garantie op LED lampen

We zijn erg trots op ons assortiment met hoogwaardige LED verlichting. Daarom bieden we u 2 tot 5 jaar garantie op al onze opbouwspots.

Ontdek meer LED verlichting bij LEDkeuze.nl

Bij LEDkeuze.nl vindt u een ruime collectie met diverse LED verlichting. Naast lampen, kunt u bij ons terecht voor opbouwspots, panelen, batten, strips en breedstralers. Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste LED verlichting voor uw situatie? Neem contact op met onze klantenservice.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze LED opbouwspots? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur via (+31) 040 369 0057. Of stuur een mail naar [email protected]. We helpen u graag verder!