• Lorem ipsum

LED Batten

LED Batten

LED batten, wat zijn het nou precies? Letterlijk vertaald is de “bat” een knuppel en hij krijgt deze naam vanwege zijn lengte-breedte verhouding, met wat fantasie lijkt deze namelijk nogal op een knuppel. Daarnaast worden de ook wel een LED lat genoemd.

LED batten zijn de vervangers van de conventionele TL buizen en –armaturen en komen in verschillende maten en kleuren. 

Voordelen van LED Batten

De LED batten hebben een groot aantal voordelen wanneer je deze vergelijkt met de conventionele TL buizen. Het grootste voordeel betreft de energierekening, deze zal bij gebruik van LED batten namelijk tot wel 65% lager zijn. Ook op het gebied van levensduur kunt u rekenen op dit type verlichting, deze gaan namelijk een stuk langer mee dan de conventionele TL armaturen en -buizen. De batten zijn gemaakt van kunststof in plaats van glas waardoor deze ook een stuk minder makkelijk breken. Het laatste voordeel ten opzichte van de TL buizen is dat de batten niet eerst knipperen tijdens het aangaan, u heeft hierdoor meteen helder licht. 

Doorkoppelbare LED batten

Dat de LED batten doorkoppelbaar zijn betekent simpelweg dat van meerdere batten als één geheel aan te sluiten is op het net. Het 1e armatuur in de lijn sluit u aan op het net, ieder volgend armatuur ( mag andere lichtkleur, lengte of wattage zijn ) wordt aangesloten met een doorkoppelsnoer. Ieder armatuur heeft aan de kopse zijde een invoer en aan de andere zijde een uitvoer aansluiting.

LED Batten met de laagsteprijsgarantie

Bij LEDkeuze.nl verkopen we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige LED verlichting tegen betaalbare prijzen. Met meer dan tien jaar ervaring als groothandelaar hebben we inmiddels miljoenen consumenten bereikt. Onze kracht ligt niet alleen in de laagsteprijsgarantie en topkwaliteit van de producten, maar ook service staat bij ons hoog in het vaandel.

LED Batten zijn overal toepasbaar

De LED Batten van LEDkeuze.nl komen in verschillende afmetingen en zijn toepasbaar in allerlei ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan magazijnen, loodsen, garages, schuren en stallen.  Ons assortiment bestaat uit 3 verschillende lengtematen:

  • Batten 60 cm: perfect voor ruimtes waar beperkt licht nodig is.
  • Batten 90 cm: een gangbare maat voor het verlichten van middelgrote ruimtes.
  • Batten 120 cm: vooral voor verlichting in grotere ruimtes. Met zijn lengte heeft deze een groter bereik qua verlichting.

LED Batten in verschillende kleuren

De verlichtingskleur heeft een grote invloed op de sfeer en zelfs op de productiviteit van mensen in de ruimte. Daarom worden de LED verlichting en daarmee ook de LED batten aangeboden in verschillende kleuren. De LED batten van LEDkeuze.nl worden aangeboden in de volgende kleuren:

  • Batten van 3000K (warm wit)
  • Batten van 4200K (neutraal wit)
  • Batten van 6400K (koud wit)

LED batten zijn eenvoudig te installeren

Al onze LED batten zijn voorzien van een plug & play aansluitsnoer, waardoor u ze gemakkelijk en snel kunt installeren. Tevens leveren we onze batten met een hoogwaardige kwaliteit led driver (voeding). U heeft absoluut geen technische achtergrond nodig om de producten aan de praat te krijgen. Zodoende bespaart u op installatiekosten.

Makkelijk en snel online bestellen

Het online bestellen van onze LED batten is zeer eenvoudig. U voegt de gewenste panelen toe aan uw winkelwagen, vult uw gegevens in en rekent de bestelling online af. Wij verzenden alle bestellingen gratis in de hele Benelux en Duitsland. Bestelt u voor 16:00 uur? Dan heeft u de producten morgen al in huis. Dit is met uitzondering van bestellingen in België en Duitsland.

2 tot 5 jaar garantie

Bij LEDkeuze.nl geloven we heilig in onze verlichting. Vandaar dat we van 2 tot wel 5 jaar garantie bieden op al onze LED batten.

Breed assortiment led verlichting

Bent u op zoek naar een andere vorm van led verlichting? Naast LED batten verkopen wij ook LED lampenLED panelenLED TL-buizenLED inbouwLED opbouwLED strips en LED breedstralers.

Heeft u nog vragen?

Toch nog vragen over onze LED batten? Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. U kunt telefonisch contact opnemen via 040 369 0057 of een e-mail sturen naar [email protected]. We helpen u graag verder!