• Lorem ipsum

LED Downlights

LED Downlights

Downlights zijn lampen die naar beneden schijnen en het licht gelijkmatig verdelen. Niet als bij spots waar vooral één onderdeel of object de focus qua licht krijgt. Met LED downlights zijn ruimtes egaal te verlichten.

Inbouw- en opbouw LED downlights

De downlights komen in verschillende varianten. Zo zijn er inbouw- en opbouw downlights. Bij inbouw wordt de lamp rechtstreeks in het plafond geïnstalleerd. Niet alle plafonds zijn hier geschikt voor maar wees niet getreurd. Met de LED opbouw downlights kunt u deze toch eenvoudig aan het plafond bevestigen. Hiermee zitten de downlights er, zoals het woord al zegt, niet ingebouwd maar aan het plafond vastgemaakt.

Ronde- en vierkante LED downlights

Onze downlights zijn er in verschillende vormen. Zo sluiten deze aan bij de verschillende wensen en vindt u voor elke ruimte een downlight met de juiste vorm. Het assortiment van LEDkeuze.nl bestaat uit twee verschillende vormen downlights: ronde- en vierkante downlights.

LED Downlights in verschillende kleuren en toepassingen

De downlights van LEDkeuze.nl zijn verkrijgbaar in 3000, 4200 en 6400 Kelvin. Kelvin geeft de kleurtemperatuur van een lamp aan. 3000 Kelvin geeft een warm en wit licht, 4200 Kelvin een neutraal, wit licht en 6400 Kelvin een koud wit licht. Hiermee zijn de lampen geschikt voor verschillende toepassingen en plaatsen.

  • 3000 Kelvin downlight geeft een warm, wit licht en is bijzonder geschikt voor plaatsen waar sfeer belangrijk is. Deze plaastsen zijn bijvoorbeeld in huis, in kledingwinkels en op kantoor.
  • 4200 Kelvin downlight geeft een neutraal, wit daglicht. Hiermee zijn deze vooral voor plaatsen als: kantoren, ziekenhuizen, werkruimtes, winkels en kapsalons.
  • 6400 Kelvin downlight geeft een koud, wit licht. Hiermee wordt deze vooral gebruikt in een garage, kelder, laboratorium of magazijn.

Makkelijk en snel online bestellen

Het online bestellen van onze LED downlights is zeer eenvoudig. U voegt de gewenste panelen toe aan uw winkelwagen, vult uw gegevens in en rekent de bestelling online af. Wij verzenden alle bestellingen gratis in de hele Benelux en Duitsland. Bestelt u voor 16:00 uur? Dan heeft u de producten morgen al in huis. Dit is met uitzondering van bestellingen in België en Duitsland.

2 tot 5 jaar garantie op downlights

Bij LEDkeuze.nl geloven we heilig in onze verlichting. Vandaar dat we van 2 tot wel 5 jaar garantie bieden op alle LED downlights.

Breed assortiment led verlichting

Bent u op zoek naar een andere vorm van LED verlichting? Naast LED downlights verkopen wij ook LED lampen, LED panelen, LED Tl-buizen, LED inbouw, LED opbouw, LED strips en LED breedstralers.

Heeft u nog vragen?

Toch nog vragen over onze LED downlights? Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. U kunt telefonisch contact opnemen via 040 369 0057 of een e-mail sturen naar [email protected] We helpen u graag verder!