• Lorem ipsum

LED Strips

LED Strips

LED strips bestaan uit een lint van kunststof waar om de zoveel centimeter LED lampjes op zijn bevestigd. De strips verbruiken ontzettend weinig energie en geven tóch een hoge lichtopbrengst. Daarnaast zijn ze populair vanwege hun veelzijdigheid en lange levensduur.

Eindeloze mogelijkheden van LED strips

LED strips zijn erg veelzijdig en bijna overal te gebruiken. Ze zijn perfect om extra sfeer toe te voegen aan bijvoorbeeld uw huiskamer maar ook om bepaalde objecten te accentueren. U kunt de strip bijvoorbeeld aan de muur, achter kasten of onder de keukenkastjes plaatsen. Ze zijn ook geschikt voor aan uw trap, zodat u te allen tijde veilig naar boven en beneden kunt.

Kleuren

Zoals altijd zijn de LED strips verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zoals bij alle vormen van LED verlichting zijn er de kleuren: warm wit, neutraal wit en koud wit. Het bijzondere aan de LED strip is dat er nog een extra kleurvariant is namelijk de RGB. RGB staat voor Rood, Groen en Blauw. Door deze kleurtonen te mixen is het mogelijk om vrijwel elke kleur te creëren.

Plug & Play

De strips zijn voorzien van een eenvoudig plug and play systeem. Hiermee hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties. U doet de stekker in het stopcontact en meer komt er niet bij kijken.

Afstandsbediening

De LED strips van LEDkeuze.nl worden geleverd met een afstandsbediening. Deze is eenvoudig te bedienen en hiermee kan het licht worden afgesteld naar keuze. Hiermee kan bijvoorbeeld de helderheid van de lampjes gewijzigd worden. Bij de RGB-strips geldt dit ook voor de kleur.

Waterdichte LED strips

De meeste LED strips van LEDkeuze.nl zijn van IP65. Dit houdt in dat deze stof- en spatwaterdicht zijn. Hiermee kunt u de LED strips gebruiken voor allerlei toepassingen. Zo kan de LED strip ook buiten worden gemonteerd onder bijvoorbeeld een overkapping. De IP20 LED strips zijn enkel voor gebruik binnenshuis. Deze zijn wel stofdicht. Let er dus goed op welke IP-waarde de strip heeft voordat u de LED strips gaat kopen.

Makkelijk en snel online bestellen

Het online bestellen van onze LED strips is zeer eenvoudig. U voegt de gewenste producten toe aan uw winkelwagen, vult uw gegevens in en rekent de bestelling online af. Wij verzenden alle bestellingen gratis in de hele Benelux en Duitsland. Bestelt u voor 16:00 uur? Dan heeft u de producten morgen al in huis. Dit is met uitzondering van bestellingen in België en Duitsland.

2 tot 5 jaar garantie

Bij LEDkeuze.nl geloven we heilig in onze verlichting. Vandaar dat we van 2 tot wel 5 jaar garantie bieden op alle LED strips.

Breed assortiment led verlichting

Bent u op zoek naar een andere vorm van LED verlichting? Naast LED strips verkopen wij ook LED lampen, LED panelen, LED Tl-buizen, LED inbouw, LED opbouw, en LED breedstralers.

Heeft u nog vragen?

Toch nog vragen? Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. U kunt telefonisch contact opnemen via 040 369 0057 of een e-mail sturen naar [email protected] We helpen u graag verder!