• Lorem ipsum

Veranda Verlichting

Veranda Verlichting

Uw veranda, patio of overkapping is niet helemaal compleet zonder de juiste LED verlichting. Uren genieten van uw tuin tijdens de lange zomeravonden of zelfs wanneer het buiten regent, met de juiste verlichting creëert u meteen een fijne sfeer. Hiermee maakt u het een aangename plek om een goed boek te lezen, gezellig te borrelen of gewoon extra van uw tuin te genieten. Wie wil dat nou niet.

Dimbare LED veranda verlichting

De verlichting is natuurlijk niet compleet als u deze niet naar uw wensen kunt afstemmen. Met de dimbare trafo of transformator bepaalt u zelf hoe helder het licht is. Een extra romantische sfeer creëren? Dan zet u eenvoudig het licht wat zachter. Wilt u liever een boek lezen dan verhoogt u de helderheid en kunt u lekker lang genieten. De LED verlichting geeft een prettig, warm, wit licht van 2700 Kelvin.

Verschillende aantallen veranda spots

Bij LEDkeuze.nl bieden we de veranda verlichting aan in verschillende aantallen. Hoeveel stuks u bestelt heeft te maken met de grootte van de veranda of overkapping en met de hoeveelheid licht u nodig heeft. LEDkeuze biedt de volgende aantallen:

  • LED veranda spots 6 stuks
  • LED veranda spots 8 stuks
  • LED veranda spots 10 stuks
  • LED veranda spots 12 stuks

Installatie

De installatie van de LED spots is eenvoudig. U boort een gat van de juiste afmeting in het plafond, de afmetingen staan genoemd op de verpakkingen. Vervolgens zet u de veranda spots in het gaat, trekt u de kabel er doorheen en bevestigd u met het plug and play systeem eenvoudig de verlichting aan de netstroom. 

Makkelijk en snel online bestellen

Het online bestellen van onze LED inbouwspots is zeer eenvoudig. U voegt de gewenste spots toe aan uw winkelwagen, vult uw gegevens in en rekent de bestelling online af. Wij verzenden alle bestellingen gratis in de hele Benelux en Duitsland. Bestelt u voor 16:00 uur? Dan heeft u de producten morgen al in huis. Dit is met uitzondering van bestellingen in België en Duitsland.

2 tot 5 jaar garantie op veranda verlichting

Bij LEDkeuze.nl geloven we heilig in onze verlichting. Vandaar dat we 2 tot wel 5 jaar garantie bieden op alle LED veranda spots.

Breed assortiment led verlichting

Bent u op zoek naar een andere vorm van LED verlichting? Naast LED verands spots verkopen wij ook LED lampen, LED panelen, LED Tl-buizen, LED inbouw, LED opbouw, LED strips en LED breedstralers.

Heeft u nog vragen?

Toch nog vragen over onze LED veranda verlichting? Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. U kunt telefonisch contact opnemen via 040 369 0057 of een e-mail sturen naar [email protected] We helpen u graag verder!